KroKo MultiPunt IJhorst
Reestdalproducten
Reestdal ICT, voor al uw computer en ICT-vraagstukken
Voor een heerlijk kopje koffie....
Biologische groente en fruittassen.
Ambachtelijk brood en banket van Ubak.
Streekproducten
Voor al uw boekhoud en administratieve werkzaamheden, drukwerk en nog veel meer......

Pluimstaart Beleeft IJhorst

De Tourist Info IJhorst heeft, met dank aan vrijwilligers, een nieuwe route uitgezet.

Als je via de Heerenweg door IJhorst rijdt lijkt er misschien niet zoveel te beleven in IJhorst, toch zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie dingen ontstaan.

De Tourist Info heeft daarom een route samengesteld om de “beleefpunten” met elkaar te verbinden middels een route van plm. 3 km.
De route start bij de Tourist Info, vlakbij de buurtbus halte, waar de auto gratis kan worden geparkeerd, oplaadpunten zijn voor auto en fiets en gratis openbaar toilet.
Als de pijlen van Pluimstaart de Eekhoorn worden gevolgd komt men langs de uitkijktoren, Hemels Uitzicht, Geit+Wij, Beweegpark, het Beleefbos en de Route Netwerk Info panelen.
De route kan dus ook eenvoudig worden uitgebreid met een route van het bestaande wandelnetwerk of de WNF Ranger Expeditie.

Voor meer info over deze en andere routes in en rond IJhorst kan men uiteraard terecht bij de Tourist Info/WNF Verkooppunt aan de Heerenweg 42. Tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend, kijk op www.krokomultipunt.nl voor overige (vaste) openingstijden.

Pluimstaartkaart.pngPluimstaartwijzer.png

Copyright (c) KroKo MultiPunt / Reestdal ICT 2020. All rights reserved.